tot 40% koritng uitverkoop! * opheffingsuitverkoop

Over ons

Epoxy-riviertafel.nl

Wie zijn wij

Epoxy riviertafel bestaat sinds 2020. We hebben ons bedrijf in het leven geroepen omdat we de vraag naar epoxy tafels in onze omgeving aan het stijgen was. Dit was mede door de enorme trend in Canada en de Verenigde Staten die in 2020 actief was en nog steeds zeer populair is. Mede hierdoor zijn we met het idee gestart om hoogwaardige epoxy tafels te maken die handgemaakt zijn. De tafels die we wilden maken zouden van zeer hoogwaardig hout en epoxy moeten bestaan.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor de houtsoort Acacia hout. Acaciahout is een houtsoort die enkel uit eco vriendelijke plantages komt. Het is een loofhoutsoort die massief is en meestal voorkomt in zuid oost Azië, India en Sri Lanka. De kenmerken van het acacia hout is de fijne nerf, de zogenoemde vlamtekening en de zeer wisselende kleuren van het hout. Kortom ideaal hout om een prachtige epoxy tafel van te maken.

Epoxy tafel zwart

Onze geschiedenis

2020

In 2020 zijn we in de startfase gegaan in het begin van het jaar. We gingen op zoek naar de perfecte kleurcombinaties van het hout en de epoxyhars. Vervolgens hebben we gekeken naar de kleurcombinaties die je kunt maken. Ook hebben we de juiste tafelpoten erbij gekozen. We hebben gekozen voor minder massieve tafelpoten. Het gaat immers om het blad die moet opvallen en als pronkstuk dient van de woonkamer. Na veel testen en verschillende werkwijze hebben we verschillende modellen bedacht die we nu voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Alle epoxy tafels bij epoxy-riviertafel zijn handgemaakt!

2021

In het jaar 2020 hebben we al vele klanten blij gemaakt met de prachtige epoxy tafels. Hierdoor hebben we een flinke groei doorgemaakt en zetten we nu in op het voorraadbeheer. Dat wil zeggen dat we de epoxytafels direct uit voorraad willen verkopen. Dit is een lastige klus aangezien in één tafel tientallen uren gaat zitten. Daardoor hebben we onze productie deels uitbesteed en nieuwe vakkundige mensen bepaalde taken laten uitvoeren. Hierdoor kunnen we voor 2021 de productie verhogen en voor veel mensen prachtig handgemaakte tafels ontwerpen en maken.

Onderstaand voorbeelden van afgeronde projecten in 2021.

In 2021 hebben we ruim 50 klanten blij kunnen maken met epoxy tafels. Voor ons is elke tafel een uitdaging. Doordat we de prijzen laag houden hebben we veel roulatie in onze voorraad. Dit vinden wij ook erg leuk, hierdoor blijven er mooie uitdagingen volgen. Op dit moment zijn we bezig met een maatwerk tafel ovaal van 180x90cm. Zodra deze klaar is zullen we hierover de foto’s bijvoegen.

Epoxy Riviertafel 2022

2022 was een heel mooi jaar voor epoxy riviertafel. Met trots hebben we ruim 40 tafels uitgeleverd en verschillende maatwerk projecten voltooid. Zo zijn we ons meer gaan specialiseren op de eettafels in de maten 210×90 en 180×90. Ook hebben we de eerste ovale tafels uitgeleverd. Onderstaand wat fotos van onze tafels.

Epoxy tafel kopen?

Kijk eens op de pagina van epoxy tafel kopen, hier staat het assortiment in die we aanbieden. Ook kunnen we maatwerk maken tegen een levertijd van circa 8 weken. Alle maten en kleurencombinaties zijn dan mogelijk.