tot 40% koritng uitverkoop! * opheffingsuitverkoop

Epoxy riviertafel

Epoxy riviertafel kopen?

Onderstaand hebben we een prachtig assortiment samengesteld van handgemaakte epoxy tafels. Bespaar al snel 30% op andere aanbieders, doordat we grotere aantallen tegelijk maken kunnen we de verkoopprijs laag houden.

Daarbij wordt zeker niet op de kwaliteit bespaard. De epoxy tafels zijn voorzien van de hoogste kwaliteit epoxy. Het hout is van Acacia hout, dit wordt gezien als het beste hout voor epoxy tafels. Het hout is lange tijd gedroogd zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Het drogen van het hout is namelijk een van de belangrijkste stappen voor het creëren van een kwalitatieve tafel.

Wat is een epoxy riviertafel?

Voor 2019 had nog vrijwel niemand van een epoxy riviertafel gehoord. Uiteindelijk werd het een enorme trend in landen zoals Amerika en Canada. Een normale boomstamtafel was voor sommige namelijk niet speciaal genoeg. Daarom is besloten om de tafel een extra beschermlaag te geven en een  speciaal design . Zo was de epoxy riviertafel geboren. Het is van origine een boomstamtafel van een bepaald soort hout. In ons geval Acacia hout, het meest duurzame hout voor het maken van epoxy riviertafels. Daarbij maken ze een mal van het hout waarin ze de kleur van de epoxy gieten. Dit kan geheel naar keuze worden gedaan. Wij van epoxy riviertafel houden ons meer aan de strakke kleuren die het meest populair zijn. Dit zijn Acacia hout tafels met zwarte/ doorzichtige of blauwe epoxy gemengd. Hierbij wordt de epoxy vaak zo gemaakt dat er mooie golfachtige vormen tevoorschijn komen.

De stalen poten zijn standaard bijgeleverd bij de tafels. De stalen tafelpoten zijn gestraald en voorzien van poedercoating. We maken niet gebruik van staal wat geschilderd wordt. Poedercoating heeft de langste duurzaamheid voor de stalen tafelpoten. U kunt dus zeker zijn dat de kwaliteit lang gewaarborgd blijft.