tot 40% koritng uitverkoop! * opheffingsuitverkoop

Boomstamtafel van Epoxy

De boomstamtafels van epoxy-riviertafel.nl zijn allen handgemaakt. Er wordt enkel gebruik gemaakt van het beste hout en epoxy. De epoxy producten die wij gebruiken zijn van A+ kwaliteit. Het hout voor de tafels is van Acacia hout. Wilt u meer weten over de houtsoort, bekijk dan even onze blog over acaciahout: Eigenschappen van Acacia hout. 

 

Onze excentrieke Boomstamtafels van Epoxy

Waarom kiest u voor Epoxy-riviertafel.nl?

Een boomstamtafel epoxy is het pronkstuk van uw woonkamer. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat deze tafel van de beste kwaliteit is. Onderstaand staan de voordelen van de tafels die u bij ons kunt bestellen.

 • Altijd meer dan 10+ boomstamtafels van epoxy op voorraad. Vaak ziet u levertijden van 8 weken of meer. Wij proberen een breed assortiment aan te houden en snel te kunnen leveren.
 • Lage prijzen voor uw epoxy tafels. Door onze grote productiecapaciteit kunnen we de tafels tegen lagere prijzen met de hand vervaardigen. Daarbij vragen we geen excentrieke hoge prijzen voor de tafels. Nette prijzen voor prachtig handgemaakte epoxy tafels
 • Enkel de beste kwaliteit hout en epoxy. Epoxy producten die we gebruiken zijn van A+ kwaliteit. Het hout is van Acacia hout, dit staat bekend om zijn goede eigenschappen voor mooie tafels.

Dit zeggen onze klanten

Enkele reviews die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten.

Per toeval kwam ik aanraking met dit bedrijf. We zijn al heel lang aan het zoeken naar een mooie epoxy tafel voor ons nieuwe huisje. We hebben ons laten adviseren en zijn vervolgens naar de tafels gaan kijken. Inmiddels al ruim 3 weken geleden een tafel gekocht en we zijn super tevreden.

Groetjes, Familie Dekkers

Familie Dekkers

In augustus hier een tafel gekocht van 210 x 90cm. Het mooie aan de tafel is dat je al de nerven en de structuur door het epoxy ziet. De epoxy was doorzichtig en daar ben ik nog steeds erg tevreden mee. Zal de tafels zeker aanraden!

 

Bedankt

Pascal Raaijmakers

Kom in contact met ons

Adres

Kalksheuvel 43a Boxtel
Geen showroom alleen op afspraak geopend

Telefoon

0623392443

Email

epoxyriviertafel@gmail.com

  Contact Us

  TOP RATED PRODUCTS

  BEST SELLING PRODUCTS

  LATEST PRODUCTS

  You've just added this product to the cart: